Repository of Research and Investigative Information

Repository of Research and Investigative Information

Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences

بررسی شیوع وزن بالاتر از نرمال در مردان نابارور مراجعه کننده به بخش ناباروری بیمارستان امام خمینی شهر اهواز در سال 1394-1395 Prevalence of overweight in infertile men referring to Imam Khomeini Hospital in Ahwaz 1394-1395

دادفر, محمدرضا (2018) بررسی شیوع وزن بالاتر از نرمال در مردان نابارور مراجعه کننده به بخش ناباروری بیمارستان امام خمینی شهر اهواز در سال 1394-1395 Prevalence of overweight in infertile men referring to Imam Khomeini Hospital in Ahwaz 1394-1395. Doctoral thesis, دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, Ahvaz, Iran,پزشکی

[img]
Preview
Text
m128642.pdf

Download (1MB) | Preview

Abstract

مقدمه : بر اساس آخرین گزارشات سازمان بهداشت جهانی(who)،اضافه وزن و چاقی یکی از پنچ اولویت اصلی علل مرگ در سراسر جهان است که شیوع آن نیز در حال افزایش است به طوری که طبق آخرین آمار بیش از یک سوم مردم جهان از اضافه وزن یا چاقی رنج میبرند که جنبه های مختلف زندگی افراد از جمله باروری را به طور نامطلوبی تحت تاثیر قرار داده است . هدف از مطالعه حاضر بررسی شیوع چاقی در مردان نابارور مراجعه کننده به بخش ناباروری بیمارستان امام خمینی شهر اهواز در سال 1394-95 بود. روش کار : در مطالعه حاضر که یک مطالعه اپیدمیولوژیک توصیفی می باشد شیوع اضافه وزن و چاقی در 240 مرد نابارور مراجعه کننده به بخش ناباروری بیمارستان امام خمینی شهر اهواز در سال 1394-95 مورد بررسی قرار گرفتند که افراد به صورت تصادفی و در دسترس بر حسب معیار های ورود به مطالعه وارد مطالعه شدند. داده های جمعیتی آماری افراد شرکت کننده در بررسی حاضر شامل جنس ، سن ، وضعیت تاهل ، قد ، وزن ، شاخص توده بدنی جمع آوری شد. نتایج : در این بررسی از 240 مرد نابارور که وارد مطالعه شدند78 نفر (5/32 درصد ) وزن نرمال و کمتر از نرمال ، 116 نفر (3/48 درصد ) دارای اضافه وزن و 46 نفر ( 2/19 درصد ) چاق هستند که در مجموع 162 نفر ( 5/67 درصد ) دارای اضافه وزن و چاق هستند که در مقایسه با آمار عمومی جمعیت کشور ایران که میزان اضافه وزن و چاقی در مردان 43 درصد گزارش شده است شیوع اضافه وزن و چاقی در مردان نابارور 5/24 درصد بیشتر از شیوع اضافه وزن و چاقی در جمعیت عمومی کشور می باشد . نتیجه گیری : بین اضافه وزن و چاقی با ناباروری مردان ارتباط معنی داری وجود دارد . Intoduction : According to the latest WHO reports, overweight and obesity are among the top five leading causes of death worldwide, with the prevalence increasing, with more than one third of the world's population overweight or Obesity affects the various aspects of a person's life, including fertility, in an undesirable way. The aim of this study was to investigate the prevalence of obesity in infertile men referred to Imam Khomeini Hospital in Ahvaz during 1394-1395 . Methods : In this study, a descriptive epidemiological study, the prevalence of overweight and obesity in 240 infertile men referred to Imam Khomeini Hospital in Ahvaz during 2014-2015 was evaluated randomly and available according to criteria Entrance to the study was included. Population demographic data of the participants in this study included gender, age, marital status, height, weight, body mass index. Results : In this study, out of 240 infertile men who were included in the study, 78 people (32/5 % ) were normal and underweight and 116 people (48/3 %) were overweight and 46 people ( 19/2 % )were obese, with a total of 162 people (67/5 % ) overweight and obese people. Compared to the general population of Iran, which was overweight And obesity in men is reported to be 43 percent. The prevalence of overweight and obesity in infertile men is 24.5 percent higher than the prevalence of overweight and obesity in the general population. Conclusion : There is a significant relationship between overweight and obesity with male infertility.

Item Type: Thesis (Doctoral)
Subjects: R Medicine > R Medicine (General)
Divisions: Faculty of Medicine, Health and Life Sciences > School of Medicine
Depositing User: آقای بهرام سوسنی غریب وند
Date Deposited: 22 May 2018 08:14
Last Modified: 22 May 2018 08:14
URI: http://eprints.ajums.ac.ir/id/eprint/13214

Actions (login required)

View Item View Item